Webbyrå Helsingborg

Du får bara en chans att göra ett minnesvärt första intryck! ​

Är du företagare i Helsingborg? Vi hjälper dig med din nya webbsida!

Hemsidan är idag ert ansikte utåt och ska representerar ert varumärke på ett tilltalande sätt. Det finns bara en möjlighet att göra ett bra första intryck. Vi skapar hemsidor som presentera ert varumärke och övriga marknadsinsatser på ett helhjärtat sätt. Hemsidan är idag en central punkt och kärnan i alla marknadsföring då den agerar som en samlingspunkt och språngbräda för såväl nya- som befintliga kunder. Vi vill att den som besöker er hemsida ska få ett - 
minnesvärt första intryck.

Varför ska man
välja oss?

Det är inte bara de största drakarna som förtjänar en kvalitativ hemsida. Vi erbjuder våra tjänster till ett fastpris och vi håller alltid vad vi lovar!

Kundcase!

Här presenterar vi några av våra kunder och vad vi har gjort för olika insatser för att öka den digitala styrkan i deras varumärken

Så här går det till

Behovsanalys

Vi börjar med att titta på just era förutsättningar och vilka önskemål ni har för projektet. När detta är gjort blir ofta valet av teknisk plattform ganska enkelt. Om existerande plattformar inte skulle passa behovet går det alltid att göra skräddarsydda lösningar och system som passar för just er.

Prototyp

Utifrån behovsanalysen skapar vi en väg framåt. Vi tar fram en prototyp som vi går igenom tillsammans och där vi presenterar våra tankar kring förslaget. Kunden har då möjlighet att tillsammans med oss skapa en hemsida som är i linje med sitt varumärke och sina specifika önskemål.

Lansering

Efter kundens godkännande går vi mot lansering. Inför lansering testas hemsidan så att den är väl fungerande på alla digitala plattformar samt att funktioner och design är väl utformat. Vi säkerställer så att hemsidan är fullt fungerande innan den når marknaden.

responsiv

Responsive design gör att er hemsida ser professionell ut i alla lägen. Er nya webbplats ska möta era besökare på ett användarvänlig sätt såväl via datorn, surfplattan som via mobilen.

Drift och support

Vi tillhandahåller drift på dedikerade servrar och har alltid full koll på att er hemsida fungerar optimalt och uppdateras till den senaste tekniken. Vi tillhandahåller också support och ändringar av er hemsida löpande.

Sökmotorer & analys

Vi ser till att våra kunders hemsidor syns på webben. Vi ser till att er hemsida ger resultat och hjälper även till med att analysera era resultat för att öka effekten av er digitala närvaro.

Nå toppen på Google med din nya hemsida

Förutsättningarna för marknadsföring förändras snabbt och rör sig i snabb takt mot internetbaserade lösningar vilket gör att utrymmet att synas blir allt mer konkurrensutsatt. Att hamna först på Google har därför aldrig varit viktigare än idag

WORDPRESS CSS SEO RESPONSIV SUPPORT WEBBHOTELL SSL

Webbhotell

Stick Out Media tillhandahåller en dedikerad server för en pålitlig hosting för våra kunders hemsidor. Vår lösning driftas på egna svenska servrar. Vi tillhandahåller support dygnet runt för att säkerställa att driften fungerar optimalt. Vi tillhandahåller backup och återställning för våra kunders trygghet. 

Säkerhet

Secure Socket Layer (SSL) är en säkerhetslösning för er hemsida som vi erbjuder alla våra kunder. Det gör att trafiken mellan er hemsida och besökarens webbläsare hanteras på ett säkert sätt.

Google

Google är idag Sveriges största köp och säljkanal. Vi anpassar er hemsida för att få bästa förutsättningar för att öka er möjlighet att synas på Google. Hemsidan anpassas för valda sökord och områden för att säkerställa att rätt trafik når till er hemsida. Vi tar fram ett skräddarsytt förslag som är anpassat efter er verksamhet. 

Hör av dig!

Har du en allmän fråga eller vill att vi kontaktar dig? Fyll i dina kontaktuppgifter via formuläret och beskriv vad ditt ärende gäller så blir du kontaktad av rätt person direkt.

Telefonnumer

Dela detta:

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645