Medierådgivning

Vi förenklar, förnyar och förbättrar din marknadsföring!

Hos oss jobbar ett antal marknadsföringskonsulter som brinner för mötet med människor och som älskar att se andra företag att lyckas. Vi räknar inte timmar, vi arbetar hårt för att varje kund ska få en lösning som ger resultat. Vi erbjuder skräddarsydda mediestrategier för att utifrån förutsättningar kunna erbjuda en så effektiv marknadsföring som möjligt för olika typer av behov. Här kan vi med samlad erfarenhet, kunskap och en stark vilja hjälpa er på bästa sätt. Många företag upplever arbetet med marknadsföring som komplext och tidskrävande
det är här vi kommer in i bilden.

Så här går det till

Behovsanalys

Mediestrategi

uppföljning

Vi tror på det personliga mötet vilket är en förutsättning för att vi ska kunna vägleda er med ett personligt engagemang som baseras på precision och ansvar. Vi träffas därför alltid personligen. Vi lyssnar på era korta och långsiktiga mål med verksamheten och även till era specifika behov. Vi analyserar era befintliga lösningar och ser hur effektivt ni når era kunder idag. 

Vi analyserar era befintliga lösningar och ser hur effektivt ni når era kunder idag. Vi ser över nya möjligheter och anpassar en medieplan med hänsyn till er situation, målgrupp och framtid. Vi går tillsammans igenom er medieplan. Vårt mål är att ni ska ha full koll på hur ni syns, var ni syns och framförallt få kontroll över era totala kostnader.

Uppföljning och utvärdering löpande under året. Det är här vi går igenom hur väl er marknadsföring har presterat. Här drar vi lärdom och lär oss av statistik. Med hjälp av detta och vår erfarenhet tar vi nya beslut för att fortsätta att utvecklas. Vi strävar alltid efter att optimera och leverera ett så bra resultat som möjligt.

GOOGLE ADS

Google Ads är Sveriges största köp- och säljkanal. Vi hjälper er att synas för personer som aktivt söker efter era varor och tjänster. Här betalar annonsören bara för resultat i form av klick. AdWords-annonser syns över Googles organiska träfflista.

SÖKMOTOROPTIMERING

Vem vinner kampen på Google du eller dina konkurrenter? Vi anpassar er hemsida efter valda sökord för att säkerställa att era besökare specifikt letar efter era varor och tjänster. 9 av 10 använder idag Google innan de genomför ett köp/tar kontakt med ett lokalt företag.

GOOGLE ANALYTICS

Google Analytics är ett verktyg vi använder för webbanalys. Vi tar fram och analysera statistik på hur hemsidan prestera, det blir ett facit på hur den befintliga lösningen leverera och vad vi kan göra för insatser för att utöka effekten av er digitala närvaro.

FACEBOOK

Facebook är ett effektivt sätt att integrera och kommunicera med sina kunder. Facebook-annonsering är idag ett lönsamt sätt för många företag att driva in affärer och stärka sitt varumärke. Facebook ger annonsören möjlighet att annonsera mot en smal och specifik målgrupp.

INSTAGRAM

Facebook äger idag Instagram vilket skapar synergier mellan användandet av båda Facebook och Instagram. Instagram är den bästa kanalen för att skapa engagemang där Instagram är inriktat på korta budskap och bra bilder.

YOUTUBE

Rörligt material växer kraftigt och engagemanget i samband med rörligt material är imponerande. Det skapar såväl känslor som upplevelser som gör budskapet starkare. För de företag som har tillgång till rörligt material är Youtube ett självklart val.

UTVALDA KUNDCASE

Select Telecom

Grafisk profil & Hemsida

Gunnars Kläder

Copywriting & Hemsida

Restaurang SKAI

Logotyp & Hemsida

Salong Globe

Fotouppdrag

Grilleriet Burgers

Fotouppdrag & Hemsida

Grönåsens Älgpark

Foto/Videouppdrag

Urshultsbagarn

Foto/Videouppdrag

Kronobergs Undertak

Foto/Videouppdrag

några av våra toppkunder

Hör av dig!

Har du en allmän fråga eller vill att vi kontaktar dig? Fyll i dina kontaktuppgifter via formuläret och beskriv vad ditt ärende gäller så blir du kontaktad av rätt person direkt.

Telefonnumer

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645