vår historia

Vi förenklar, förnyar och förbättrar din marknadsföring!

Grundarna av Stick Out Media Christofer Bäckstrand och Fredrik Modigh har under hela sitt yrkesliv arbetat med digital marknadsföring på ett av Sveriges största mediehus. Med en stark grund att stå på och med en stark gemensam drivkraft startades Stick Out Media. Idag hjälper vi ett hundratal såväl små som medelstora företag med deras digitala närvaro. Vår gemensamma drivkraft är att vi vill lyckas på ett personligt sätt med alla våra kunder där vi försöker skapa en stark vi känsla i alla våra uppdrag. 

STICK OUT MEDIA

Vilka är vi?

Vi som arbetar på Stick Out Media har lång och gedigen erfarenhet av dem största och mest välkända marknadsföringskanalerna. Samtidigt står vi på tårna inför förändring och utveckling, det gör att vi är i framkant när det gäller nya lösningar och möjligheter. Här kan vi med samlad erfarenhet, kunskap och en stark vilja hjälpa er på bästa sätt.

Varför oss?

Vi på Stick Out Media anser att det inte bara är det största företagen som förtjänar kvalitativ marknadsföring. Vi erbjuder alltid våra tjänster till ett fast pris och vi håller alltid vad vi lovar! Hos oss utlovar vi ett personligt engagemang och en stark vilja. Vi ger alltid det lilla extra för att vi vet att hårt arbete inte alltid räcker till.

ett axplock av våra kunder